“Ni s-au dat instrumente precum cinstea si respectul fata de ceilalti, dar Dumnezeu ne iubeste indeajuns pentru a ne permite sa avem propriile noastre ocazii de a ne bucura de viata, fara sa intervina ori sa ne judece. Existenta noastra poate fi perceputa ca un frumos proces de invatare si de explorare fizica, mentala si spirituala.“ – Vianna Stibal, Fondatoare ThetaHealing®

A trai printe ganduri pozitive, departe de credintele limitatoare, intr-o stare de impacare si de acceptare a naturii umane, de echilibru, este ceea ce tehnica Theta Healing® reuseste sa faca.

Creierul nostru foloseste mai multe frecvente. Daca in starea beta decodificam informatia care vine din exterior prin intermediul celor 5 simturi, iar in starea alfa adaugam imaginatia si intuitia, in starea theta avem acces la subconstient. In starea theta, creierul nostru intra intr-o forma de relaxare, de meditatie, care ne permite sa accesam si sa modificam programe, credinte ale noastre care ne departeaza de la obtinerea rezultatelor in plan emotional, personal sau profesional.

In copilarie, intre 2 si 7 ani, frecventa creierului este pe undele theta. Acela este intervalul de timp in care ni se fixeaza convingerile, credintele cu care plecam la drum. Contextul se schimba, astfel ca, la varsta adulta aceste credinte, valori, programe, nu se mai muleaza pe preferintele noastre sau pe stilul de viata pe care ni-l dorim, dar continua sa se manifeste si sa puna piedici.
Prin tehnicile Thetahealing®, avem posibilitatea sa modificam si sa depasim acele programe si orice trauma, dependenta sau frica. Practic, avem acces la o imensa biblioteca pe care o purtam cu noi, dar pe care nu o constientizam, starea theta fiind o punte intre noi si toata informatia (despre noi) depozitata in subconstient.

Undele theta, sunt undele creativitatii, ale imaginatiei, ale cunoasterii. Prin ThetaHealing® devii imun in fata credintelor nocive ale societatii, in fata a ceea ce spun altii ca trebuie sau ca e bun pentru tine, datorita faptului ca te vei cunoaste pe tine si vei cunoaste resursele necesare din tine, pentru a fi fericit, impacat si cu iubire. Prin cunoastere devii liber, scapand de orice frica pentru ca frica vine din nestiinta.

ThetaScheme