aaa

Wisdom of Love și serviciile de vindecare emoțională au fost ultima mea încercare înainte să apelez la psihiatru.

Mă gândisem serios că sunt caz de psihiatrie și că asta mi-a fost. Sufeream de o anxietate severă, atacuri de panică nenumărate, viața mea nu mai era viață. Nu mai aveam timp să trăiesc, eram în permanență ocupată să încerc să stăpânesc aceste atacuri de panică și apoi să mă plâng după ce se terminau.

Nu știu cum am găsit site-ul pe Internet, dar acum știu sigur că nimic nu e întâmplător. De cum am intrat pe ușă, m-a copleșit un val de liniște, de calm, locul în sine are o energie specială, în care timpul capătă altă forma, iar Irina și Andra pentru mine au fost ca niște îngeri trimiși de Dumnezeu și le mulțumesc pentru răbdarea și iubirea cu care lucrează. M-au ajutat să vindec traume din trecut și să-mi regăsesc pacea interioară, să zâmbesc și să râd cum nu am făcut-o niciodată.

Nu m-am așteptat ca rezultatele să se vadă atât de repede, chiar după prima ședință am reușit să dorm cum nu mai reușisem de ani de zile, iar după a 5-a am scăpat definitiv de atacurile de panică și de anxietate. Acum pot sta singură, pot conduce din nou, pot călători cu mașina liniștită, iar dacă se întâmplă să apară situații de stres, îmi pun căștile repede și ascult înregistrările pe care le-am primit pentru acasă. Acesta este un alt lucru care mi s-a părut minunat, pe lângă terapia de la cabinet, m-au învățat exerciții de respirație pe care să le pot face singură și mi-au dat instrumente să le am cu mine, înregistrări din timpul ședințelor sau mesaje motivaționale.

A fost minunat sentimentul că nu depind de aceste ședințe și asta mi-a dat încredere că o să mă vindec. Și chiar așa a fost! Inițial am crezut că voi fi într-o terapie continuă până la sfârșitul vieții mele și la început nu pricepusem ce înseamnă să lucrezi cu subconștientul, însă mi-am dat seama apoi că au fost înlăturate cauzele și nu efectele, motiv pentru care terapia aceasta, care mai târziu am aflat că se numește ThetaHealing, m-a ajutat mai repede decât am crezut, adică mai repede decât sfârșitul vieții mele (râde).

Am numai cuvinte de recunoștință și mulțumiri pentru grija și implicarea de care au dat dovadă, ba chiar și pentru asistența din afara orelor de program.

Recomand cu tot sufletul.

aaa

Mie ThetaHealing mi-a schimbat viața.

Purtam cu mine un bagaj emoțional pe care cu greu mai reușeam să îl trag după mine.

Divorțul părinților mei, adolescența departe de mama și apoi un șir de relații eșuate după același tipar și mai apoi rolul de părinte pentru părinții mei, mă făcuseră să devin o persoană cu multe frici, multe bariere de protecție, aproape îngropată în resentimente și cu o mereu prezentă melancolie, care se îndrepta încet dar sigur către o depresie.

Nu îmi găseam drumul, nu știam ce îmi doresc, joburile nu mi se potriveau, lucru alimentat de frustrarea că timpul trece.

Relațiile se sfârșeau din senin și nu priceam de are Universul cu mine. Am fost mereu o persoană spirituală, aveam cunoștințe generale despre chakre, meditam din când în când, știam teoria, citisem cărți,  însă nu o pusesem niciodată în practică, nu simțisem niciodată rezultatul acestor cunoștințe.

Cursurile ThetaHealing au fost cea mai bună investiție din viața mea, pentru că mi-au schimbat-o din toate punctele de vedere. Am dobândit o cunoaștere superioară și un alt mod de a privi viața, mi s-a schimbat percepția, am evoluat spiritual curățând toate gunoaiele din suflet și din conștiință. 3 zile de curs au echivalat cu eforturile mele de ani de zile să vindec toate dezamăgirile și nu am făcut decât să le ascund și mai tare în mine. La curs am scăpat de ele total. M-am redescoperit pe mine, cine sunt, ce îmi doresc cu adevărat, mi-am regăsit curajul, determinarea, focusul și misiunea mea pe pământul acesta.

Este incredibil sentimentul de după, este similar cu senzația ca atunci când ieși de sub apă și iei acea gură de aer. Este ca și cum ai vedea în ceață, iar apoi îți pui ochelarii.

Am învățat să am încredere în mine, în simțurile mele, am învățat să privesc în mine și să găsesc răspunsurile, am învățat cum să mă întreb ca să le obțin, cum să eliberez toate energiile negative, cum să gestionez situațiile limită, cum să încetez să fiu o victimă și să găsesc vinovați.

Sunt profund recunoscătoare Viannei, fondatoarea acestei tehnici și Irinei, pentru că este un instructor minunat și împărtășește tehnica mai departe.

aaa

Eu sunt doctor de profesie și multă vreme nu m-am dat înlături de la explicațiile științifice. Până când mi-am pierdut fiica în vârstă de 6 ani. Durerea nu poate fi descrisă în cuvinte, o durere pe care am purtat-o cu mine mulți ani și care m-a împiedicat multă vreme să mai văd viața într-un mod optimist. Am fost tare supărată pe Dumnezeu pentru ce mi s-a întâmplat.

Până când, ajungând într-un alt moment dificil al vieții mele, am simțit-o lângă mine, i-am simțit prezența și mi-a dat curaj. Asta m-a făcut să îmi pun întrebări, să caut să micesc misterele vieții și să privesc dincolo de anatomie și procese chimice, dincolo de limitările științei. Așa am ajuns la Irina în cabinet. Dintr-o viscerală nevoie de a mă vindeca și de a înțelege. Apoi am vrut mai mult decât ședințele de terapie și am ajuns la primele 3 cursuri.

Ceea ce mi s-a întâmplat în această perioadă, a fost revelator, intens, fascinant și eliberator. Fiica mea a fost cea mai puternică lecție a vieții mele, un șir de lecții mai degrabă, pe care nu le-aș fi deslușit niciodată și aș fi stat în acea continuă suferință și victimizare, dacă nu aș fi ajuns la voi. M-a ajutat enorm și vă sunt din inimă recunoscătoare vouă și lui Dumnezeu!

Datorită vouă, fiica mea nu a trecut degeaba prin viața mea, datorită vouă am înțeles tot ce m-a învățat plecând de lângă mine și datorită vouă zâmbesc când mă gândesc la ea. Cursul Avansat a fost cu adevărat revelator, profund și de atunci am învățat instinctiv să simt mai mult decât să gândesc, lucru care m-a ajutat chiar și în viața profesională, unde chiar și doctorii mai trebuie își mai asculte din când în când intuiția. Este un instrument minunat ThetaHealing, este un medicament pentru suflet, iar Irina este un instructor minunat cu o energie minunată.

Mulțumesc din suflet, Wisdom Of Love! Iubirea vindecă, într-adevăr!