aaa

Mie ThetaHealing mi-a schimbat viața.

Purtam cu mine un bagaj emoțional pe care cu greu mai reușeam să îl trag după mine.

Divorțul părinților mei, adolescența departe de mama și apoi un șir de relații eșuate după același tipar și mai apoi rolul de părinte pentru părinții mei, mă făcuseră să devin o persoană cu multe frici, multe bariere de protecție, aproape îngropată în resentimente și cu o mereu prezentă melancolie, care se îndrepta încet dar sigur către o depresie.

Nu îmi găseam drumul, nu știam ce îmi doresc, joburile nu mi se potriveau, lucru alimentat de frustrarea că timpul trece.

Relațiile se sfârșeau din senin și nu priceam de are Universul cu mine. Am fost mereu o persoană spirituală, aveam cunoștințe generale despre chakre, meditam din când în când, știam teoria, citisem cărți,  însă nu o pusesem niciodată în practică, nu simțisem niciodată rezultatul acestor cunoștințe.

Cursurile ThetaHealing au fost cea mai bună investiție din viața mea, pentru că mi-au schimbat-o din toate punctele de vedere. Am dobândit o cunoaștere superioară și un alt mod de a privi viața, mi s-a schimbat percepția, am evoluat spiritual curățând toate gunoaiele din suflet și din conștiință. 3 zile de curs au echivalat cu eforturile mele de ani de zile să vindec toate dezamăgirile și nu am făcut decât să le ascund și mai tare în mine. La curs am scăpat de ele total. M-am redescoperit pe mine, cine sunt, ce îmi doresc cu adevărat, mi-am regăsit curajul, determinarea, focusul și misiunea mea pe pământul acesta.

Este incredibil sentimentul de după, este similar cu senzația ca atunci când ieși de sub apă și iei acea gură de aer. Este ca și cum ai vedea în ceață, iar apoi îți pui ochelarii.

Am învățat să am încredere în mine, în simțurile mele, am învățat să privesc în mine și să găsesc răspunsurile, am învățat cum să mă întreb ca să le obțin, cum să eliberez toate energiile negative, cum să gestionez situațiile limită, cum să încetez să fiu o victimă și să găsesc vinovați.

Sunt profund recunoscătoare Viannei, fondatoarea acestei tehnici și Irinei, pentru că este un instructor minunat și împărtășește tehnica mai departe.