aaa

Eu sunt doctor de profesie și multă vreme nu m-am dat înlături de la explicațiile științifice. Până când mi-am pierdut fiica în vârstă de 6 ani. Durerea nu poate fi descrisă în cuvinte, o durere pe care am purtat-o cu mine mulți ani și care m-a împiedicat multă vreme să mai văd viața într-un mod optimist. Am fost tare supărată pe Dumnezeu pentru ce mi s-a întâmplat.

Până când, ajungând într-un alt moment dificil al vieții mele, am simțit-o lângă mine, i-am simțit prezența și mi-a dat curaj. Asta m-a făcut să îmi pun întrebări, să caut să micesc misterele vieții și să privesc dincolo de anatomie și procese chimice, dincolo de limitările științei. Așa am ajuns la Irina în cabinet. Dintr-o viscerală nevoie de a mă vindeca și de a înțelege. Apoi am vrut mai mult decât ședințele de terapie și am ajuns la primele 3 cursuri.

Ceea ce mi s-a întâmplat în această perioadă, a fost revelator, intens, fascinant și eliberator. Fiica mea a fost cea mai puternică lecție a vieții mele, un șir de lecții mai degrabă, pe care nu le-aș fi deslușit niciodată și aș fi stat în acea continuă suferință și victimizare, dacă nu aș fi ajuns la voi. M-a ajutat enorm și vă sunt din inimă recunoscătoare vouă și lui Dumnezeu!

Datorită vouă, fiica mea nu a trecut degeaba prin viața mea, datorită vouă am înțeles tot ce m-a învățat plecând de lângă mine și datorită vouă zâmbesc când mă gândesc la ea. Cursul Avansat a fost cu adevărat revelator, profund și de atunci am învățat instinctiv să simt mai mult decât să gândesc, lucru care m-a ajutat chiar și în viața profesională, unde chiar și doctorii mai trebuie își mai asculte din când în când intuiția. Este un instrument minunat ThetaHealing, este un medicament pentru suflet, iar Irina este un instructor minunat cu o energie minunată.

Mulțumesc din suflet, Wisdom Of Love! Iubirea vindecă, într-adevăr!