aaa

Wisdom of Love și serviciile de vindecare emoțională au fost ultima mea încercare înainte să apelez la psihiatru.

Mă gândisem serios că sunt caz de psihiatrie și că asta mi-a fost. Sufeream de o anxietate severă, atacuri de panică nenumărate, viața mea nu mai era viață. Nu mai aveam timp să trăiesc, eram în permanență ocupată să încerc să stăpânesc aceste atacuri de panică și apoi să mă plâng după ce se terminau.

Nu știu cum am găsit site-ul pe Internet, dar acum știu sigur că nimic nu e întâmplător. De cum am intrat pe ușă, m-a copleșit un val de liniște, de calm, locul în sine are o energie specială, în care timpul capătă altă forma, iar Irina și Andra pentru mine au fost ca niște îngeri trimiși de Dumnezeu și le mulțumesc pentru răbdarea și iubirea cu care lucrează. M-au ajutat să vindec traume din trecut și să-mi regăsesc pacea interioară, să zâmbesc și să râd cum nu am făcut-o niciodată.

Nu m-am așteptat ca rezultatele să se vadă atât de repede, chiar după prima ședință am reușit să dorm cum nu mai reușisem de ani de zile, iar după a 5-a am scăpat definitiv de atacurile de panică și de anxietate. Acum pot sta singură, pot conduce din nou, pot călători cu mașina liniștită, iar dacă se întâmplă să apară situații de stres, îmi pun căștile repede și ascult înregistrările pe care le-am primit pentru acasă. Acesta este un alt lucru care mi s-a părut minunat, pe lângă terapia de la cabinet, m-au învățat exerciții de respirație pe care să le pot face singură și mi-au dat instrumente să le am cu mine, înregistrări din timpul ședințelor sau mesaje motivaționale.

A fost minunat sentimentul că nu depind de aceste ședințe și asta mi-a dat încredere că o să mă vindec. Și chiar așa a fost! Inițial am crezut că voi fi într-o terapie continuă până la sfârșitul vieții mele și la început nu pricepusem ce înseamnă să lucrezi cu subconștientul, însă mi-am dat seama apoi că au fost înlăturate cauzele și nu efectele, motiv pentru care terapia aceasta, care mai târziu am aflat că se numește ThetaHealing, m-a ajutat mai repede decât am crezut, adică mai repede decât sfârșitul vieții mele (râde).

Am numai cuvinte de recunoștință și mulțumiri pentru grija și implicarea de care au dat dovadă, ba chiar și pentru asistența din afara orelor de program.

Recomand cu tot sufletul.