Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • This eveniment has passed.

ThetaHealing® Bază 21 – 23 septembrie 2018, Constanta

21 septembrie 2018 - 23 septembrie 2018 | 350 LEI

“Ni s-au dat instrumente precum cinstea și respectul fată de ceilalți, dar Dumnezeu ne iubește îndeajuns pentru a ne permite să avem propriile noastre ocazii de a ne bucura de viață, fără să intervină ori să ne judece. Existența noastră poate fi percepută ca un frumos proces de invătare și de explorare fizică, mentală și spirituală.“ – Vianna Stibal, Fondatoare ThetaHealing®

A trăi printre gânduri pozitive, departe de credințele limitatoare, într-o stare de împăcare și de acceptare a naturii umane, de echilibru, este ceea ce tehnica ThetaHealing® reușește să facă.

Creierul nostru folosește mai multe frecvențe. Dacă în starea beta decodificam informația care vine din exterior prin intermediul celor 5 simțuri, iar în starea alfa adăugăm imaginația și intuiția, în starea theta avem acces la subconștient. În starea theta, creierul nostru intră într-o formă de relaxare, de meditație, care ne permite să accesăm și să modificăm programe, credințe ale noastre care ne depărtează de la obținerea rezultatelor în plan emoțional, personal sau profesional.

În copilărie, între 2 și 7 ani, frecvența creierului este pe undele theta. Acela este intervalul de timp în care ni se fixează convingerile, credințele cu care plecăm la drum. Contextul se schimbă, astfel că, la vârsta adultă aceste credințe, valori, programe, nu se mai mulează pe preferințele noastre sau pe stilul de viață pe care ni-l dorim, dar continuă să se manifeste și să pună piedici.

Prin tehnicile Thetahealing®, avem posibilitatea să modificăm și să depășim acele programe și orice traumă, dependența sau frică. Practic, avem acces la o imensă bibliotecă pe care o purtăm cu noi, dar pe care nu o conștientizam, starea theta fiind o punte între noi și toată informația (despre noi) depozitată în subconștient.

Undele theta, sunt undele creativității, ale imaginației, ale cunoașterii. Prin ThetaHealing® devii imun în față credințelor nocive ale societății, în fața a ceea ce spun alții că trebuie sau că e bun pentru tine, datorită faptului că te vei cunoaște pe tine și vei cunoaște resursele necesare din tine, pentru a fi fericit, împăcat și cu iubire. Prin cunoaștere devii liber, scăpând de orice frică pentru că frica vine din neștiință.

Vindecarea Theta sau ThetaHealing - este un proces de meditație care generează vindecare fizică, psihică și spirituală prin rugăciune focalizată către Creator. Această cunoaștere a schimbat viața multor oameni și corespunde majorității sistemelor religioase. Nu este specifică în funcție de vârstă, rasă, convingeri, religie sau sex.
Când intrăm în legătură cu Creatorul, undele noastre cerebrale intră automat în starea Theta. În această stare mentală, veți putea crea orice și veți putea schimba realitatea instantaneu.
Acest curs, această tehnică se adresează tuturor celor care au credința în Creator.

ThetaHealing este metodă de vindecare pentru minte, corp și spirit, o tehnică de meditație și o filozofie spirituală, care îți permite să te eliberezi de convingerile limitatoare și să îți trăiești viață liber, fără obstacole ajunse în subconștientul tău din cauza educației, traumelor sau emoțiilor negative.

Prin participarea la acest curs, lumea dumneavoastră urmează să se deschidă în multe dimensiuni ale viziunii și vom învăța calea de conectare la Atoatecreator, cum să creem cu Atoatecreatorul, cum să ne proiectăm conștiința (vederea la distanță), activarea ADN-ului, scanarea intuitivă a corpului, ofeririea unei “citiri” privind viitorul, contactarea cu îngerii păzitori, co-generarea unei vindecări și schimbarea sistemului de convingeri prin puterea lui Dumnezeu.

În urmă cu cincizeci de ani, experții au scris lucrări de ce corpul uman nu poate alerga pe distanță de o milă (1,6 kilometri) în mai puțin de patru minute. Toată lumea cu excepția lui Roger Benister a crezut că a alerga o milă în mai puțin de patru minute este imposibil. Când Banister a doborât limita de patru minute în 1954, alți alergători au reușit același lucru după doar câteva luni. Ce s-a schimbat la ceilalți alergători? Ei nu au dobândit ca prin farmec o condiție fizică mai bună și nici nu și-au schimbat stilul de alergare. Ei și-au schimbat credința. Acum știau că nu era imposibil să alerge pe distanță de o milă în mai puțin de patru minute. Dacă Roger Banister reușise, însemna că puteau și ei.

Dacă veți respecta regulile și metodele ThetaHealing, în acest curs, rezultatele nu vor întârzia să apăra. Vă veți atinge scopurile mai eficient și mai repede decât credeați că este posibil. Dacă veți căuta semne, dacă vă veți pune succesul la îndoială sau veți interveni în vreun fel, folosindu-vă mintea conștientă, este foarte posibil să vă blocați sau să vă anihilați progresul. Schimbările sunt subtile și fără efort. E nevoie să eliminați etica puritană de a lucra asiduu. Pentru că dacă veți lucra asiduu cu mintea conștientă, efortul conștient va lucra împotriva voastră. Mintea subconștientă lucrează inconștient și fără efort.

Budha spunea : „ Noi suntem ceea ce gândim. Tot ceea ce suntem noi, se înalță cu gândurile noastre. Cu gândurile noastre noi ne făurim lumea.”
Ca practicanți ThetaHealing, vă dezvoltați capacitatea de a crea manifestări prin puterea cuvântului spus și a formelor gând. Cu ThetaHealing aceste gânduri și cuvinte spuse sunt amplificate și e foarte important să fim permanent conștienți de gândurile sau cuvintele întâmplătoare.

Exemplu de forme-gând și cuvinte negative :

• Nu-mi pot permite. ( Nu vă veți putea permite niciodată nimic și nu veți avea belșug, fiindcă nu vă puteți permite.)
• Banii sunt rădăcina tuturor relelor. ( Dacă banii reprezintă răul, atunci veți evita subconstient întotdeauna banii și oportunitățile de a obține bani).

Gândurile și cuvintele influențează incredibil viața noastră de zi cu zi.
Gândiți-vă dacă putem trimite prin aer microunde care ne permit să comunicăm cu ajutoarele telefoanelor mobile, putem concepe că și creierele noastre acționează într-un mod similar. Iată de ce trebuie să fim atenți la gândurile și la cuvintele noastre.
Dacă o afirmație este spusă de un număr suficient de ori, ea devine program, adică realitate.
Undele Theta sunt cea mai eficientă cale de manifestare. Deci e necesar să avem mare grijă la gandurile si cuvintele noastre. Controlați-vă mintea și vorbirea.

Tot în acest curs vom învăța despre simțurile și centrii noștri paranormali. Simțurile paranormale relaționează direct cu conceptele atemporale de chakre, centri energetici în care se află aceste simțuri, care nu sunt nimic altceva decât energia vitală interioară, energia divină asociată cu șarpele vieții Kundalini, energie ce conține informațiile vieții eterne, ale cunoașterii absolute. Trezirea șarpelui Kundalini este sinonimă cu trezirea noastră că ființe spirituale și urcarea lui prin chakre e sinonimă cu elevarea noastră spirituală. Când Kundalini ajunge sus în chakra Coroanei, se formează lotusul cu o mie de petale și omul este eliberat de karmă. Este trezit în el Dumnezeul interior.

Însă această energie nu poate urca, decât dacă chakrele funcționează corect. Dacă o chakră funcționează corect, omul este sănătos fizic. Sănătatea trupului fizic nu este posibilă dacă nu există echilibru emoțional și energetic.

Atât timp cât există în noi emoții negative, provenite din probleme de viață nerezolvate, chakrele nu își vor îndeplini funcțiile în cel mai bun mod. Este un fapt dovedit chiar și de medicina psihosomatică. Emoționalul este în directă legătură cu somaticul. Astfel că, dacă nu gândim corect din punct de vedere spiritual, ne creem singuri conflicte, dătătoare de probleme, care în cele din urmă vor crea dezechilibre sub aspectul sănătății. Caz în care urcarea Kundalini are de suferit.

Tehnica ThetaHealing® este înregistrată oficial în OPMCA (Ordinul Practicienilor de Medicină Complementară din România), în cadrul Terapiei Holografice, la secțiunea Aplicații bioelectromagnetice și energetice.

La acest curs experimentăm prin ThetaHealing :

• Intrarea în unda cerebrală Theta in 30 de secunde
• Deschiderea centrilor paranormali prin chakre
• Cum să lucrăm la cele Patru Niveluri
• Sistemele de convingeri și procese avansate de vindecare folosind lucrul asupra
convingerilor. Tehnica testării musculare (kinesiologica)
• Vindecarea în grup
• Tehnica de activare a ADN-ului. Tinerețe și Vitalitate
• Repararea genei fizice – înlocuirea genelor
• Întreruperi energetice
• „Citirea” viitorului
• Manifestare

Și multe multe altele

Prețul cursului ThetaHealing® Bază cuprinde :

• Manualul cursului

• Cartea “ThetaHealing – Înalță-te și caută-L pe Dumnezeu, Înalță-te și lucrează cu Dumnezeu” scrisă de creatoarea ThetaHealing – Vianna Stibal

• Certificat oficial înregistrat și eliberat de ThinK – ThetaHealing Institute of Knowledge USA

• Înscriere ca practician pe site-ul oficial www.thetahealing.com

Pauză de prânz : zilnic, între orele 13:00 – 14:00

Detalii

Începere:
21 septembrie 2018
Finalizare:
23 septembrie 2018
Preţ:
350 LEI
Eveniment Categories:
,
Durata evenimentului:
3 zile

Locaţie

Constanta
Constanta, România + Harta Google

Pentru a avea acces în cadrul seminarului trebuie să vă înregistrați în formularul de mai jos.

Ce aspecte vrei să îmbunătățești în viața ta?
(te rugăm să bifezi ce ți se potrivește)