Loading Evenimente

« Toate Evenimente

 • This eveniment has passed.

ThetaHealing® Avansat cu Angelica Rădulescu 26 – 28 ianuarie 2018, București

26 ianuarie - 28 ianuarie | 350 LEI

Mintea subconștientă este sursa imaginației și ambiției noastre, e responsabilă de capacitatea noastră de a crea viața pe care o alegem. Totuși accesarea ei nu este la îndemâna oricui.
Cu toate că suntem cei mai evoluați din regnul animal, în ființa noastră sunt imprimate mecanisme primitive. Viața, presiunea de grup, asimilarea tradițiilor culturale și manipulările planificate ale acestora – toate ne influențează puterea personală, nelimitată, de a crea. Convingerile sociale se număra printre cele mai puternice principii ale omului și adesea ele intră în conflict cu dorințele personale. Ca urmare, viețile noastre par să fie în afara controlului nostru.
De multe ori, stimulii despre care, spunem la nivel conștient că sunt demni de dispreț, sunt prelucrați subconștient, în moduri care ne împing spre a căuta mai mult din același lucru.

ThetaHealing® Avansat oferă o înțelegere și mai profundă modului de lucru în unda Theta prin tehnici de vindecare avansată.

Una din tehnicile cele mai puternice, descoperite de Vianna Stibal, este tehnica sentimentelor. Viteza cu care se fac schimbările, utilizând această tehnică, este uimitoare. Ceea ce unor oameni le ia o viață întreagă să învețe poate fi învățat în câteva secunde. Știți cum să trăiți fără suferințe, fără teamă, fără furie, fără frustrare, fără conflict? Asta nu înseamnă că atunci când este necesar să simțiți teamă, nu o veți mai avea. Înseamnă doar că nu va mai trebui să vă creați situații înfricoșătoare în viața proprie. În existența multor oameni, devine o obișnuință să trăiască cu multă teamă, furie și ură. De asemenea, devine o obișnuință să trăiască fără anumite sentimente care pot fi benefice. Prin ThetaHealing putem învăța aceste sentimente la toate nivelurile vieții instantaneu și putem înlătura temerile care au scăpat de sub control.
Prin lucrul cu sentimentele, închidem receptorii care caută și atrag în subconștient programele negative. Fiecare celulă a corpului uman are receptori pentru fiecare emoție, fie că ea este pozitivă sau negativă, indiferent dacă, este iubire, fericire sau depresie, ură, neputință, acea emoție este fixată în celulă. Odată ce receptorii celulei se obișnuiesc cu acea emoție, ei au nevoie de ea ca un drog, astfel că vom genera situații să asigurăm continuu hrană emoțională receptorilor.
Când eliminăm regretele, resentimentele și respingerea din subconștientul nostru, vom crea suficient spațiu astfel încât să fim capabili să mișcăm obiecte (telekinezie). Tot regretele pot sta în calea redresării clienților. Poate că sunt regrete legate de căsnicii eşuate, de singurătate, de a nu fi spus cuiva că îl iubeşti, etc. Toate acestea pot imbolnăvi pe cineva. Pot afecta plămanii, dar şi restul corpului.
Tot în acest curs, vom elimina prin tehnica ThetaHealing, amintirile plutitoare. Aceste amintiri plutitoare, sunt de fapt, programe pe care le-am acceptat atunci când mintea conștientă era închisă, iar subconștientul era vulnerabil la ele, când o persoană își pierde conștienta, de exemplu în cazul operațiilor – în timpul anesteziilor, accidentelor, traumelor de război, abuzului extrem sau excesului de droguri și alcool. Trăirile traumei revin în mometul prezent, atunci când se repetă cuvinte, zgomote sau situații pe care le-am acceptat inconștient, în momentele fără conștientă.
Aşteptaţi-vă la schimbări de ordin fizic, mental, emoţional şi spiritual.

Tehnica ThetaHealing® este înregistrată oficial în OPMCA (Ordinul Practicienilor de Medicină Complementară din România), în cadrul Terapiei Holografice, la secțiunea Aplicații bioelectromagnetice și energetice.

La cursul ThetaHealing Avansat, mai experimentăm :

 • Înțelegerea profundă a celor Șapte Planuri Existentiale
 • Vindecarea sufletului ranit,
 • Eliberearea de resentimente, respingeri, regrete, jurăminte sau angajamente care te țin pe loc,
 • Tehnica de săpare – scoaterea la lumină a convingerilor ascunse, lucrul asupra fricilor și altor emoții negative
 • Vindecarea traumelor
 • Curățarea de energii joase
 • Crearea sentimentelor si implantarea a sute de programe, de exemplu “Stiu ce trebuie să simt și știu cum să îmi trăiesc viața de zi cu zi fără să mă simt o povară” sau “Știu ce trebuie să simt si stiu cum să imi trăiesc viața de zi cu zi fără să mă îndoiesc de puterea mea” etc.
 • Curbarea timpului – încetinire și accelerare
 • Comunicarea cu strămoșii
 • Comunicarea cu Sinele Superior

Și multe multe altele

Pentru a absolvi acest curs, este necesară absolvirea cursului ThetaHealing® Bază.

Prețul cursului ThetaHealing® Avansat cuprinde :

• Manualul cursului

• Cartea “Metoda avansată de terapie Theta – Strunirea puterii Realității a Tot-ceea-ce-există” scrisă de creatoarea ThetaHealing – Vianna Stibal

• Certificat oficial înregistrat și eliberat de ThinK – ThetaHealing Institute of Knowledge USA

• Înscriere ca practician pe site-ul oficial www.thetahealing.com

Pauză de prânz : zilnic, între orele 13:00 – 14:00

Detalii

Începere:
26 ianuarie
Finalizare:
28 ianuarie
Preţ:
350 LEI
Eveniment Categories:
,
Durata evenimentului:
3 zile

Locaţie

Bucuresti
Bucuresti, România + Harta Google

Pentru a avea acces în cadrul seminarului trebuie să vă înregistrați în formularul de mai jos.

Ce aspecte vrei să îmbunătățești în viața ta?
(te rugăm să bifezi ce ți se potrivește)